norsk

Undervisning som gir glede

– frigjørende og lettlest!

Nå i 5. opplag!
Også brukt i grupper.

Pakketilbud: Fri frakt ved kjøp av 5 eller flere.

Hva inneholder boken?

Frigjørende undervisning om hva som er selve grunnlaget for vår tro. Hvordan vi får visshet om frelse og rettferdighet, og hvordan vi skiller mellom den gamle og den nye pakt – mellom religion og evangeliet. Og mye mer.

Eksempler og vitnesbyrd som gjør boka lettlest og enkel å forstå.

Et helt lederseminar av Mary Felde, der hun også forklarer flere av de «vanskeligere» skriftstedene vi kan lure på. Du får lese erfaringer fra hvordan forklare og undervise nådens evangelium og den nye pakten.

Bestill boka

Den perfekte gaven til noen du kjenner!

Gi en bok i gave og la venner, familie og bekjente få muligheten til å ta del i sannheter som fjerner fordømmelse og gir trygghet, frihet, glede og frimodighet.

Når det store bildet er på plass er det lettere å forstå detaljene.

Får du ofte spørsmål fra mennesker som du synes er vanskelig å gi gode svar på i farta?
Denne boken gir de utfyllende svarene for deg, og er den geniale gaven til den som ønsker mer enn ja/nei svar på viktige spørsmål.

Studere sammen?

#ektepar #familie #vennegjeng #bibelgrupper #team #helemenigheten
Boken er godkjent av Kristelig Studieforbund. Søk støtte til din studiegruppe. Tilhørende studiehefte kan også bestilles.

Hva er nåden?

Et helt kapittel i boken tar for seg hva nåde er og hva nåde ikke er. En balansert undervisning om nåde gir svar og etablerer en viktig trygghet.

Om forfatteren

Mary Felde har vært forkynner og misjonær siden 1996. Hun har startet flere bibelskoler i Afrika og har undervist i menigheter, på seminarer, konferanser og bibelskoler på fire kontinenter. For tiden bor hun i Norge og driver misjonsarbeidet herifra.

Mer informasjon om forfatteren finnes her.

Hva andre sier om boken

Fantastisk bok. Veldig lettlest og enkelt forklart. Jeg ser du sier at selv en 7 år gammel jente fra Kenya hadde fått mye ut av den, og det kan jeg forstå. Flere ganger mens jeg leste ble jeg så begeistret at jeg måtte gå ut og lese en side for mannen min som jobbet utenfor. Jeg ønsker å anbefale boken til alle jeg snakker med. En kjempefin julegave!

Kristin Ruud, Lillestrøm

Budskapet i denne boka har forandret mitt liv, og jeg ønsker at alle skal få tak i disse gode nyhetene. Mary har en unik evne til å formidle det hun sier både enkelt og grundig, og derfor er jeg så glad for at denne boka nå er tilgjengelig på norsk. Les, ta til deg og bli glad!

Sofia Bruno, Pastor, Kvinesdal

Dette er en frigjørende bok. Når jeg reiser med Evangeliet i Norge og ellers i hele verden, så vet jeg så godt at det rene evangeliet trengs å høres og leses igjen og igjen. Mitt hjerterop har vært: la alle kristne forkynnere og ledere få del i dette frigjørende Evangeliet som satte meg fri fra meg selv og mine egne prestasjoner. Å gi bort denne boka til de som har fått en liten smak av undervisningen, gjør at jeg kan gå videre i å nå nye mennesker hele tiden. Boken jobber som en misjonær i den enkeltes liv uavhengig av meg. Denne boka sier det jeg gjerne ville brukt mange dager på å fortelle enhver kristen leder.

Lars Kraggerud, Pastor, Åsgreina

I denne boken vil du oppdage at Mary Felde forklarer sannhetene i den nye pakt på en måte som gir en klar og tydelig forståelse. Slik som apostelen Paulus, forblir hun fokusert på å få frem disse sannhetene slik at de uten strev kan tas i bruk i våre liv. I flere land har jeg hatt anledning til å tale på samme pastor-seminarer som Mary hvor hun underviser disse realitetene, og jeg har vært vitne til «aha!» øyeblikkene hvor de som deltar får lys og åpenbaring.

Mike Walker, Pastor, Idaho, USA

Dette er en kjempefin bok, and folk trenger virkelig å høre og motta dette budskapet om Guds kjærlighet. Vi har erfart denne overveldende kjærligheten. Denne boken er slik at når du begynner å lese, blir du dratt inn i boken, og du ønsker bare å vite og lese mer.

Jackie, Canada

Hilsener fra Sør-Afrika. Mitt navn er Sharon, og jeg fikk boken Living the Better Covenant i gave. Jeg har akkurat lest den ferdig, og ord kan ikke forklare hvor fri jeg kjenner meg på innsiden. Jeg fryder meg og er så velsignet og oppmuntret. Sannheten om Guds nåde setter virkelig fri.

Sharon, Sør-Afrika

Denne boken har gjort en stor forskjell i våre liv (min kone og meg) og har endret vårt perspektiv på mange ting. Jeg har vært en menighetsleder i lang tid, men hadde aldri tenkt på å gå på bibelskole. Etter å ha lest denne boken har jeg nå bestemt at jeg vil studere mer av disse livsforvandlende sannhetene.

Pastor, Kenya

Få boken nå til kun kr 249,-

Bestill boka

Fri frakt for alle leveringer på 5 eller flere bøker.

E-post: info@ncresources.org

Har du spørsmål så ta kontakt her. Dette gjelder også om du ønsker å bestille engelske bøker.

Comments are closed.